January 18, 2011

More paper-cutting

This paper-cutting mania of mine is just getting worse. To be honest I don't much feel like painting anything because all I want to do is use markers and cut, cut, cut! It's fun to use all these different papers and test different tools from time to time. I think went a bit to far with this one, though. The stamps were probably too much. She's a flower thief, sneaking out of the garden after another successful theft. C:

In the end I'm not sure if this is what I wanted~ I feel like it's too empty on the right side. What do you think? The shiny green paper got all wrinkly after I glued the girl...

2 comments:

  1. Kaima täällä kommentoi törkeästi suomeksi vaikka blogi on englanniksi... Ei tuossa mun mielestä ole liikaa tyhjää oikealla, on vain hyvä jos hahmolla on vähän ilmaa minne juosta. Muuten kuva olisi helposti liian ahdas.

    Muistan että meillä oli myös koulussa kuvituskurssilla tehtävänä leikkaa ja liimaa-kuvitus, ja se tuntuu hyvältä tekniikalta. (No, mun yritelmäni nyt ei näyttänyt, mutta pitäisi ehkä joskus kokeilla sitäkin uudestaan. Viime aikoina on tullut kokeiltua muutenkin liian vähän mitään uutta.)

    ReplyDelete
  2. @Aura
    Saa toki suomeksikin kommentoida, jaarittelen itse englanniksi lähinnä siksi, ettei muunmaalaisten vierailijoiden tarvitse tyytyä vain katselemaan kuvia. Hyvä jos tämä ei näytä liian tyhjältä, olin vähän huolissani siitä.

    Tämä on kyllä hauska tekniikka, vaikkakin aikaa vievä. Leikkaamisessa ja sommittelussa vierähtää aina hetki jos toinenkin.

    ReplyDelete